Servicii resurse umane, personal și salarizare

Personalul angajat este resursa cea mai importantă pentru activitatea unei companii și de aceea oferim o atenție deosebită serviciilor specifice resurselor umane.

Externalizarea serviciilor de resurse umane, pe langa costurile mai mici, asigură servicii specializate unor clienti cu activitați din diferite domenii

Aceste servicii presupun, în principal, desfășurarea următoarelor operațiuni:

Servicii de HR adaptate business-ului și actualizate conform modificărilor legislative

Oferim servicii de consultanță și consiliere HR, adaptate și personalizate domeniului dumneavoastră de activitate, astfel încât relația cu angajații și instituțiile statului român să decurgă armonios, ajutându-vă să vă focalizați doar pe derularea și dezvoltarea afacerii.

Întocmirea și generarea statelor de plată

Întocmirea statelor de plată se face cu ajutorul unui soft specializat care generează toate informațiile necesare, inclusiv documentele bancare pentru efectuarea plăților către angajați.

servicii personal salarizare contabilitate timisoara
servicii personal salarizare contabilitate timisoara

Întocmirea și transmiterea Registrului electronic de evidență a salariaților (REVISAL)

Completăm și transmitem inspectoratului teritorial de muncă Registrul general de evidență a salariaților in conformitate cu normele în vigoare.

Întocmirea și depunerea Declarației Unice 112 și a Declarației 205

Depunem, după întocmire și vizare, declarațiile 112 și 205 la organul fiscal în a cărui evidenţă sunteți înregistrat ca plătitor de impozite şi taxe.

Stabilirea obligațiilor de plată privind impozitele și contribuțiile aferente salariilor

După calculul facilităților privind scutirea de impozit și alte deduceri, stabilim contribuțiile finale privind salariile.